Groep 8

Vandaag zijn de kinderen van groep 7 en 8 op de fiets naar de oude Jeroenskerk geweest. Hier vertelde meneer Salman van alles over de Jeroenskerk, over Jeroen van Ierland, het gevonden schedel in de kerk en waar onze voorvaders vandaan komen a.d.h.v. onze achternamen. Hij vertelde ook over echte Noordwijkse achternamen van zowel Binnen als Zee. Daarna mochten wij in twee groepen de toren beklimmen. Hier werd van alles uitgelegd en helemaal bovenin genoten wij van het mooie uitzicht.

Foto’s groep 7

Foto’s groep 8 deel 1

Foto’s groep 8 deel 2

Groep 8 heeft gewerkt aan het BizWorld project. Het project bestaat uit vier dagdelen waarbij de leerlingen hun eigen onderneming opzetten en in spelvorm ervaren hoe het is om je eigen bedrijf te hebben. Vandaag werd het project afgesloten met de verkoop van de producten aan de leerlingen van groep 7. Deze leerlingen kregen fictieve bizeuro’s om de gemaakte producten te kopen.

Terwijl groep 3 t/m 7 op schoolreis was, speelde groep 8 verstoppertje in de bijna lege school. Altijd moet er rustig gelopen worden in school, maar dit is de enige keer dat de kinderen in de gangen mogen rennen en daar maakten ze gretig gebruik van.