Groep 8

Elk jaar op Zeehonk hebben wij voor de groepen 3 t/m 8 de Naschoolse activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats onder begeleiding van ouders en leerkrachten. Zo konden de kinderen kiezen uit: keukelen, toneel, filmpjes maken, 3d-kaarten maken, musicalliedjes zingen, breien en leren hoe een fiets gerepareerd kan worden. Bij de foto’s vindt u een kleine impressie. Foto’s van toneel en fietsreparatie volgen nog.

Vandaag kregen de leerlingen van groep 8 les over ‘Veilig Online’. De kinderen kregen inzicht in hun eigen gedrag online, wat kan je beter niet online zetten en wat moet je doen als er online iets vervelends gebeurd? Het was een leerzame les.

Vandaag brachten de kinderen van groep 8 een bezoek aan de KTS. Hier kregen de kinderen een kleine sfeerimpressie wat er op de KTS allemaal mogelijk is. Het was een leuke, lekkere en vooral leerzame ochtend.

Donderdagavond vierden de groepen 3 t/m 8 het kerstfeest d.m.v. een gezellig kerstdiner in de groepen. De ouders en ook enkele kinderen hadden erg hun best gedaan op het maken allerlei lekkers. Het was een gezellige avond, mede door een aantal leuke optredens in de diverse groepen.

Groep 3

Groep 4

Groep 6

Groep 7

Groep 8