Groep 7

Vandaag zijn wij met de groepen 6, 7 en 8 naar het strand geweest om lekker te gaan sporten. De kinderen hebben gerugbyd, gevoetbald, touw getrokken, van de heuvel afgesprongen, kunstwerken gebouwd of gewoon lekker gechilled. Het was een leuke, sportieve en gezellige middag.

Vandaag gingen de groep 6/7 en 6/8 naar museum Veldzicht. Toen groep 6/7 nog maar net de deur uit was, kwam de regen met bakken uit de lucht. Ze keerden dan ook al snel weer, drijfnat, terug. Helaas kon het bezoek daarna niet meer doorgaan.

Groep 6/8 had meer geluk. Zij konden het bezoek aan het museum wel voltooien. Hier werd verteld over vroeger, er werd een film vertoond en de kinderen maakten een zakje met lavendel. 
 

Gisteren zijn groep 2 en 7 samen naar het strand geweest. De kinderen hebben heerlijk met elkaar gespeeld. Zo werden er taartjes gebakken, ligkuilen gemaakt, kastelen gebouwd, in de speeltuin gespeeld en bovenal veel plezier gemaakt. Het was een gezellige middag!

Vandaag hebben de kinderen van groep 7, in het kader van de ‘Week van Achtzaamheid’, een high tea in Huize Jeroen georganiseerd voor de bewoners. De kinderen hebben allemaal wat lekkers gemaakt en hier werd goed van gesmuld. Ook verzorgde de kinderen nog een optreden op het lied ‘Voor altijd jong’. Het was weer een geslaagde middag voor zowel jong als oud!