Groep 7

Vandaag zijn de kinderen van groep 7 en 8 op de fiets naar de oude Jeroenskerk geweest. Hier vertelde meneer Salman van alles over de Jeroenskerk, over Jeroen van Ierland, het gevonden schedel in de kerk en waar onze voorvaders vandaan komen a.d.h.v. onze achternamen. Hij vertelde ook over echte Noordwijkse achternamen van zowel Binnen als Zee. Daarna mochten wij in twee groepen de toren beklimmen. Hier werd van alles uitgelegd en helemaal bovenin genoten wij van het mooie uitzicht.

Foto’s groep 7

Foto’s groep 8 deel 1

Foto’s groep 8 deel 2

Vandaag zijn groep 1 en 7 samen naar het strand geweest. De kinderen hebben heerlijk met elkaar gespeeld. Zo werden er taartjes gebakken, ligkuilen gemaakt, kastelen gebouwd, in de speeltuin gespeeld en bovenal veel plezier gemaakt. Het was een gezellige middag!

De meisjes van groep 7 en 8 mochten vandaag meedoen aan het voetbaltoernooi voor scholen. Er waren zelfs 2 meisjesteams geformeerd.
Beide teams werden 2e in hun poule. Uiteindelijk behaalde het ene team de 6e en het andere team de 8e plaats. Opvallend was dat het team dat 6e werd, net als de jongens gelijk speelde in hun laatste wedstrijd en ook deze meisjes verloren hun strafschoppen serie. 
Al met al was het een leuke middag, met prima voetbalweer.